Η Μαρία Ανδριοπούλου μας «ξεναγεί» στο νέο Hama Spa

Άνοιξε την πόρτα του στο πατρινό κοινό πριν από τέσσερις μήνες και αποτελεί τον απόλυτο τόπο χαλάρωσης και περιποίησης στην πόλη… Συναντήσαμε την ιδιοκτήτριά του Hama Spa, Μαρία Ανδριοπούλου, και μας εξήγησε τί είναι αυτό που κάνει το Hama τόσο ξεχωριστό!

Η συνάντησή μας έγινε στον ιδιαίτερο χώρο του Hama. Από το πρώτο κιόλας βήμα μπαίνοντας στον χώρο, αυτό που νιώθει κανείς είναι η θετική αύρα των ανθρώπων και μια αίσθηση ηρεμίας, χαλάρωσης και ζεστής φιλοξενίας.

Η πρώτη ερώτηση που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο λόγος για τον οποίο η Μαρία αποφάσισε να ανοίξει το συγκεκριμένο χώρο…

«Είχαμε διαπιστώσει εδώ και αρκετό την ανάγκη τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών για έναν χώρο στον οποίο θα μπορούν να περιποιούνται τον εαυτό τους και ταυτόχρονα να χαλαρώνουν. Ονειρευτήκαμε λοιπόν έναν χώρο που θα προσφέρει γαλήνη, απόλαυση και ομορφιά συγχρόνως. Θέλουμε κάθε πελάτης μας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Hama να αισθάνεται χαλαρός, απελευθερώνοντας τις αισθήσεις του και απολαμβάνοντας τη διαδικασία. Γι αυτό και επιλέξαμε να επενδύσουμε τόσο στο εξειδικευμένο προσωπικό μας που γνωρίζει όλες τις σύγχρονες τεχνικές όσο και στη χρήση αποκλειστικά φυσικών προϊόντων «katmade treasures», που όποιος τα έχει δοκιμάσει δεν τα αλλάζει με τίποτα! Γενικά, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα παρέχει ό,τι καλύτερο υπάρχει στους πελάτες στον τομέα της περιποίησης.»

Τί εννοούμε όμως λέγοντας περιποίηση; Ποιές υπηρεσίες μπορεί να απολαύσει κάποιος στο Hama Spa; Και γιατί να το επιλέξει κανείς;

«Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Αποτρίχωση, Θεραπείες προσώπου & σώματος, Μακιγιάζ & Εξειδικευμένα Προϊόντα περιποίησης, είναι ό,τι παρέχουμε στο Hama. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η απόλυτη προσοχή που δίνουμε σε κάθε υπηρεσία και προιόν που παρέχουμε στον πελάτη, το επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης σχετικά με τις υπηρεσίες μας ,η αυστηρότητα με την οποία τηρούνται οι κανόνες υγιεινής στον χώρο, αλλά και τα ιδιαίτερα επιλεγμένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε (CND shellac,Somfis,Essie).»

Υπάρχει άραγε κάτι που κάνουμε λάθος στην περιποίηση των άκρων μας;

«Αυτό που θα θέλαμε να συνειδητοποιήσουν οι πελάτες μας είναι ότι πέρα από το χρώμα με το οποίο θα επιλέξουν να βάψουν τα νύχια τους, είναι πολύ σημαντική η διαδικασία που προηγείται και στην οποία συχνά δε δίνεται η σημασία που πρέπει.

Στο Hama Spa δίνουμε ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο στην όμορφη εικόνα αλλά και στη βελτίωση της υγείας των άκρων. Εφαρμόζουμε μια σειρά από τεχνικές και προϊόντα που προετοιμάζουν τα νύχια να δεχθούν όπως πρέπει είτε το απλό είτε το ημιμόνιμο βερνίκι. Θέλουμε να εξηγήσουμε στους πελάτες μας ότι το ολοκληρωμένο μανικιούρ & πεντικιούρ δεν αποτελείται μόνο από λιμάρισμα και βάψιμο τα οποία συντελούν στην εξωτερική εικόνα των νυχιών, αλλά από συγκεκριμένες εφαρμογές και θεραπείες που φροντίζουν και την εσωτερική υγεία των άκρων την οποία ο κόσμος πρέπει να μάθει να ζητάει από εξειδικευμένους επαγγελματίες.»

Τί νέο & πρωτοποριακό υπάρχει στον χώρο που μπορούμε να βρούμε στο Hama Spa;

«Κίνητρό μας είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών, βασισμένη πάντα σε ασφαλείς μεθόδους. Μία από αυτές είναι η πρωτοποριακή τεχνική απομάκρυνσης του ημιμόνιμου βερνικιού. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο αφαιρούμε το βερνίκι αποφεύγοντας τη φθορά που προκαλεί η κλασική μέθοδος. Οι γυναίκες που αγαπούν το ημιμόνιμο μανικιούρ λοιπόν μπορούν να συνεχίσουν να το απολαμβάνουν χωρίς να φοβούνται ότι θα φθείρουν την υγεία των άκρων τους.

Και επειδή εν όψει Άνοιξης όλες θα κάνουμε το πρώτο ολοκληρωμένο πεντικιούρ της σεζόν, προτείνουμε θεραπεία ποδιών μέσα σε άλατα Θειικού Μαγνησίου που προσφέρει εξαιρετική απαλότητα και παρατείνει τη διάρκεια ενυδάτωσης του πέλματος.»

Δε θα γινόταν να είμαστε στο Hama Spa & να μην ρωτήσουμε τους ειδικούς για τις τάσεις σε μανικιούρ & πεντικιούρ εν όψει Άνοιξης…

«Patsel αποχρώσεις, ballerina’s για simple chic αποτέλεσμα, έντονα & ζωηρά, μεταλλικές αποχρώσεις, αλλά και γήινες σε σκούρο καφέ και κυπαρισσί, και βέβαια το λατρεμένο μαύρο που ήρθε για να μείνει, είναι οι τάσεις στα βερνίκια του Καλοκαιριού. Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό, επιλέξτε ανάποδο γαλλικό, half moon ή negative space. Τολμήστε και αλλάξτε τη διάθεσή σας με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!»

TOP